Udahni za Kaftrio - 24h Medvednice

Pozivamo vas da iskoristite sutrašnji sunčani dan i da zajedno ispratimo Maju na njen put kojim želi 10 puta tijekom 24 sata "udahnuti život" za sve oboljele baš kao što će to lijekovi Kaftrio, Kalydeco i Orkambi raditi u budućnosti, a s kojim i službeno započinje "Kaftrio tjedan".

Maja će ukupno prijeći total od oko 110 km i 7500 m uspona na relaciji Bliznec - Sljeme, a sve ljubitelje prirode pozivamo da joj se pridruže pri barem jednom usponu uz objavu fotografije s vrha uz #kaftrioudahživota.

Nalazimo se u 19:30 na parkingu ispred Info Centra Blizneca.

A kako do tamo? - autobusnim linijama 140 Mihaljevac - Sljeme (do stanice Bikčevićeva staza) i 233 Mihaljevac - Markuševec (do stanice Bliznec i 1 km pješke do Info Centra Blizneca https://goo.gl/maps/TNFFoM2TJW22). Do Mihaljevca voze tramvajske linije 8 i 14.

Molimo vas da se strogo pridržavate epidemioloških mjera. Ponesite maske i odjenite majice s našim sloganom!

Za sve one koji nisu u mogućnosti za vikend doći na Sljeme, od sutra u 20 sati pa do nedjelje 23. svibnja možete sudjelovati s bilo kojim usponom bilo gdje, samo je potreban selfie i #kaftrioudahživota! Idemo još jednom dokazati da je snaga u dobrim ljudima, ne u pojedincu.

Dođite, podržite Maju, podržite nas! Neka se naš glas daleko čuje! Sad je bitno, sad je vrijeme!

#kaftrioudahživota

#kaftrioudahzivota


Ispis   E-mail